Monumentaal, Filmisch, Direct en geëngageerd, dat zijn de pijlers waarop ik (Roel Leenders) theater maak. Mijn doel is verrassende en doeltreffende theatrale werelden te scheppen.

En deze een actief onderdeel te laten zijn van een dramaturgische ontwikkeling.

Dit zowel op de theatervloer als daarbuiten, In de fysieke ruimte als de digitale wereld.

Geinspireert op het boek "The Virgin Suicides van Jeffrey Eugenides

Regie: Eva van Kleef

Tekst: Randa Peters & Eva van Kleef

Dramaturgie: Sophie Cohlen

Spel: Abe Dijkman, Armand Rosbak & Sebastián Mrkvçka

Muziek: Charles Ortjens

Decor: Roel Leenders

Kostuum: Valerie Pos

Begeleiding: Charli Chung

Producent: Het Laagland

SUICIDE SISTERS

"Soms gebeurt er iets in een mensenleven dat zo groot is dat het alle andere gebeurtenissen overstijgt. Een ontmoeting of een liefde of zoiets. Maar wat als die herinnering eindigt in zo’n groot drama, dat het eigenlijk niet te bevatten is?

Drie vrienden komen samen om over hun herinneringen aan de zusjes Lisbon te vertellen. De jongens praten over saaie docenten, flügelflesjes, de magie van menstruatie, skere chips op alcoholloze feestjes, verliefdheid, vriendschap, dat Waylon heel erg nep is én… Oh, laat maar. Dáár gaan we het niet over hebben, toch?

Suicide Sisters is een coming-of-age verhaal waarin levenslust en de dood lijnrecht tegenover elkaar komen te staan."De afstudeerexpo van de Scenografie en Kostuumontwerpers zijn op deze website te bewonderen.In deze voorstelling komt het onderwerp zelfdoding aan bod. Dit kan voor sommige mensen confronterend zijn. Overleg bij twijfel met je hulpverlener voordat je komt kijken. Heb je zelf gedachten over zelfdoding? Bel naar 113 of 0800-0113 of kijk op 113.nl voor hulp.