Rick van Werd 

Afstuderend Acteur 

Wat rendert?


Mijn naam is rick en op festival gemaakt toon ik samen met mijn klas onze afstudeer voorstelling ‘The Crucible’ van Arthur Miller.

Daarnaast speel ik ook "God van de slachting" een voorstelling die ik een half jaar geleden heb mogen maken.

Als ik mijzelf als acteur zou mogen omschrijven  zou ik zeggen dat ik graag met taal werk en ik altijd opzoek ben naar het spelplezier. Ik haal daarnaast vooral mijn inspiratie uit de alledaagse dingen, de onbenulligheden die mensen met zich meebrengen.Wie rendert?


Mijn naam is rick en op festival gemaakt toon ik samen met mijn klas onze afstudeer voorstelling "The Crucible" van Arthur Miller

Daarnaast speel ik ook "god van de slachting" een voorstelling die ik een half jaar geleden heb mogen maken tijdens de werkplaats "regiestijlen"

Samen met Samuël Hento, Celine Amadi, Folashade Ilemobade en Carlo Paardenkoper.  Hierbij zijn we vertrokken vanuit de methodes van Brecht en Stanislavsky. 

een tragikomedie die in essentie gaat over het laten vallen van maskers. Over beschaafde mensen die zich beschaafd gedragen in een beschaving. Twee echtparen, man en vrouw, komen bij elkaar om een akkefietje tussen hun kinderen op te lossen, maar als snel blijkt dat een stuk ingewikkelder dan aanvankelijk gedacht.