• Dag
    • donderdag 2 juni
    • vrijdag 3 juni
    • zaterdag 4 juni
  • Duur Doorlopend
  • Locatie Toneelacademie

ANTR’AKT

Cecilia Thoden van Velzen, Constanze Müller, Max Gruson, Michelle Verheij, Pauli Immig & Varenka Theunynck

ANTR’AKT is voor de Lenculenstraat geen onbekende meer: dit jonge magazine heeft zich de afgelopen anderhalf jaar geworteld in de mergel van het toneelacademiegebouw. Het is een studenteninitiatief, maar bevat bijdragen van iedereen die op de Toneelacademie werkt.

Het blad is een begonnen door afstudeerder Constanze Müller, die al snel een enthousiaste redactie om haar heen verzamelde. Op dit moment bestaat die uit: Michelle Verheij, Varenka Theunynck, Pauli Immig en afstudeerders Max Gruson en Cecilia Thoden van Velzen. Eerder redactieleden waren Fleur Ummels en Kato Cornil. Er verschijnen meerdere edities van ANTR’AKT per jaar. Het is fysiek te lezen, maar verschijnt ook online via deze link: https://linktr.ee/antr.akt.

Voor Festival Gemaakt is er een heuse dubbeleditie van het blad tot stand gekomen, met een eigen eerste indruk van de huidige afstudeerders, hun drijfveren en, natuurlijk, hun werk. Tijdens Festival Gemaakt zal ANTR’AKT aanwezig zijn voor een dagelijkse dosis festivalpoëzie en is er een plaats om al dat feestelijke leesvoer tot je te nemen.

Je kunt ANTR’AKT volgen via Instagram (@antraktmagazine), en de redactie bereiken via mail (antr.akt@outlook.com).

Redactie
Cecilia Thoden van Velzen, Constanze Müller, Max Gruson, Michelle Verheij, Pauli Immig & Varenka Theunynck